De Klankenkaravaan, iedereen kan meedoen!

Scholen

Muziek- en dansworkshops

De Klankenkaravaan komt met passie en plezier naar jullie school. Weinig tijd, groots resultaat!

Voorstelling in 1 dag

Het meest gekozen door kleine en grote scholen. Plezier in het samen muziek maken en/of dansen staat centraal. Samen met jouw groep ben je na onze workshop klaar om op te treden tijdens de voorstelling!

In de ochtend ligt de nadruk op het proces met de leerlingen. In de middag ( en soms in de avond ) is het tijd voor de voorstelling. Voor elkaar of ook voor ouders. Een geweldige positieve ervaring om nooit te vergeten!
Ook zijn er activiteiten voor zowel PO, S(B)O en V(S)O.

Muziek- en dansworkshops 

Een programma zonder voorstelling kan natuurlijk ook. Afgestemd op jullie wensen verzorgen we een programma met één of meerdere workshops per groep. Een combinatie van muziek- dans en capoeira bijvoorbeeld. Hoe dan ook, we eindigen altijd met een spetterend resultaat en een goed gevoel!

Vraag hier een vrijblijvende offerte op:

Altijd een

geslaagd feest!

Op zoek naar leuke ideeën voor op jullie school? Muziek als cultuureducatie of muziek omdat er feest is?
De Klankenkaravaan is specialist in cultuureducatie en verzorgt vanuit ruime ervaring workshops en voorstellingen op allerlei scholen.

Zomerfeest, eindfeest, lustrumfeest, jubileumfeest, afscheidsfeest, openingsfeest, etc.Kies uit onze thema’s of ontvang een programma op maat. De Klankenkaravaan komt met een bus vol muziekinstrumenten en veel enthousiasme naar jullie toe!

We willen graag ontzorgen en zijn altijd bereikbaar voor vragen en advies. Vanuit jarenlange ervaring weten we: samen muziek maken is heel erg leuk en verbindt de hele school in korte tijd. Wij organiseren met passie en plezier een onvergetelijke muziek- en/of dans dag op jullie school!

Liedjes op maat

Ook zorgen we voor unieke Klankenkaravaan liedjes uit eigen studio. Op zoek naar jullie eigen, unieke schoollied?
Laat het ons weten, wij hebben een scherpe aanbieding!

Enkele scholen

waar we geweest zijn

Wat zeggen anderen over
De Klankenkaravaan?