De Klankenkaravaan, iedereen kan meedoen!

Schoollied op maat

Samen zingen verbindt!

Een nieuw lied voor jullie school Met STUDIO Klankenkaravaan!

Wat is jullie missie? Wat is jullie visie? Met jullie input maken we in studio Klankenkaravaan een fantastisch eigentijds nieuw lied speciaal voor jullie school!
Jullie schoollied zing je op allerlei momenten en zorgt voor verbinding!

Wij zorgen voor een pakkende melodie.

Het lied moet natuurlijk goed in het gehoor liggen en de muziek moet kinderen aanspreken. Onze producer zorgt voor muziek die helemaal van deze tijd is.

Een goed schoollied geeft de sfeer en identiteit van jullie school weer.

Wij zorgen voor een passende tekst

Het is belangrijk dat deze tekst niet alleen jullie visie bevat maar ook door alle kinderen ( en leerkrachten ) lekker meegezongen kan worden

Al met al klinkt het als een tijdrovend klusje.

Dat is het ook! En daarom nemen we dit graag bij jullie uit handen.
Wij hebben de juiste mensen en middelen in onze Klankenkaravaan studio !
En mooi meegenomen, dit verzorgen we voor een zeer scherp tarief!

Wij verzorgen jullie schoollied op dit moment vanaf €695,-
Met extra zang- en of dans workshops voor alle leerlingen zorgen wij er voor dat jullie helemaal klaar zijn voor de lancering en presentatie van jullie nieuwe schoollied!!

Schoollied + videoclip!

Naast een nieuw lied maken we ook met veel plezier een choreografie, dansinstructie en spetterende videoclip op en van jullie school!

Uiteraard is alles in overleg met jullie en zorgen we dat er van te voren een draaiboek is voor de filmdag. Pas wanneer jullie tevreden zijn is de videoclip klaar en kunnen jullie dit op je eigen manier lanceren!

Hier kun je enkele voorbeelden bekijken:

Nieuw

Veel gestelde vragen

Daar gaan we voor! Een schoollied maken is altijd maatwerk. Dat doen we in afstemming met de school. Jullie (het team en eventueel de kinderen) zorgen voor input. Wat hoort er in jullie lied? Wat is jullie visie?

Jazeker, daar kunnen we rekening mee houden. Onze muziek producer is breed georiënteerd. We gaan in ieder geval altijd uit van swingende en pakkende muziek gemaakt door onze eigen producer en liedjesschrijver.

Wanneer we de tekst klaar hebben sturen we dit toe en kunnen jullie eventueel nog opmerkingen en wensen kwijt. Is het goedgekeurd? Dan wordt het in onze Klankenkaravaan studio door een professionele zanger of zangeres voor jullie ingezongen.

Jazeker! Uitbreiding is mogelijk in de vorm van bijvoorbeeld: 

Een dans voor de hele school bij het schoollied. 
Onze vakdocenten dans zorgen met plezier voor een passende choreografie zodat iedereen niet alleen lekker mee kan zingen, maar ook nog eens mee kan dansen!

Zang-dans-en/of muziekworkshops op jullie school. Oefenen onder begeleiding van vakdocenten. We maken er desgewenst een spetterende presentatie van!

Een opname op school met onze mobiele studio.

Een vette videoclip met jullie kinderen in de hoofdrol.

Wat zeggen anderen over

De Klankenkaravaan?

Nieuw