De Klankenkaravaan, iedereen kan meedoen!

Over

De Klankenkaravaan?

Power, passie en plezier!

Sterk in organiseren, passie voor muziek, plezier in het samen werken en dat altijd met power! Onze krachten zijn gebundeld in De Klankenkaravaan. Vanuit jarenlange ervaring adviseren wij u graag en maken programma’s op maat voor allerlei groepen.

Moeiteloos

We maken samen muziek op allerlei niveaus. Doordat we onze activiteiten laagdrempelig houden en moeiteloos aanpassen aan het niveau van de deelnemers kan dat met succes. Iedereen kan meedoen, dat is onze visie.

Blije gezichten

We genieten van de positieve energie en de vrolijkheid wanneer we op locatie blijde gezichten zien. Samen de wereld een beetje mooier maken! Dat is onze missie.

Vakdocenten

Ons alsmaar groeiend team bestaat op dit moment uit 24 enthousiaste docenten, ieder met een eigen specialiteit. Wij werken o.a.samen met professionele muziekdocenten, docenten dans en muziektheater docenten (ArtEZ).Sommige docenten hebben Afrikaanse of Braziliaanse roots en dat zorgt uiteraard voor een unieke dynamiek. We zijn in ieder geval trots op ons team; betrokken mensen die zich met hart en ziel in zetten om er een geslaagde dag van te maken.We kennen elkaar en zijn op elkaar ingespeeld. Samen zorgen we voor kwaliteit en heel belangrijk: plezier in muziek en dans!

Waarom

De Klankenkaravaan?

Muziek & dans; feest voor iedereen!

Onze passie én specialiteit is het verzorgen van allerlei (muzikale) activiteiten voor diverse doelgroepen. Wij komen graag naar jullie toe en zorgen voor een succesvol programma. Laagdrempelig of met een uitdaging, grote of kleine groepen deelnemers.Iedereen kan meedoen!

Verbinden

Onze missie: mensen inspireren, motiveren en verbinden. Samen maken we de wereld een beetje mooier! Muziek is DE universele taal, een prachtige manier om te verbinden.

Kennis & expertise

Wij organiseren graag een onvergetelijke activiteit en stemmen daarbij af op jullie wensen en behoeften. Maak gebruik van onze zéér ruime ervaring en veelzijdigheid; kies uit diverse thema’s en workshop. Een geslaagde dag begint met een goede organisatie en dat is een van onze kwaliteiten. “Ongelofelijk dat je in korte tijd zoveel kunt bereiken” is de reactie die wij wel het meest horen.

Enthousiasme & passie

Enthousiaste deelnemers en een bijzondere ervaring; daar gaan we voor ! We hebben plezier (en passie) in wat we doen en omdat we zelf nogal enthousiast zijn, brengen we dat als vanzelf over op de deelnemers. Samen werken we ergens naar toe, maar het plezier staat voorop!

De 10 redenen

Wat zeggen anderen over

De Klankenkaravaan?