Clash of the drums!

van 2 teams naar 1 orkest

Een wervelende activiteit voor grotere groepen

Team Afrika en team Brasil worden uitgedaagd en aangemoedigd tijdens een battle om zich van hun beste kant te laten horen.

Alle deelnemers krijgen een eigen muziekinstrument.


Na een knallende strijd is het tijd voor een zinderende finale; een fusie tussen beide teams!

Clash of the drums

Muzikale battle

Beschrijving


Interactieve start

We ontvangen de deelnemers met een stukje swingende percussie waarbij de toon meteen gezet wordt!

Na een korte gezamenlijke start en introductie waarbij we o.a. gebruik maken van boomwhackers, verdelen wij de groep in twee teams; team Afrika o.l.v. onze energieke Afrikaanse docent en team Brasil o.l.v. onze ritmische Braziliaanse docent.


Battle

Beide teams worden uitgedaagd en aangemoedigd tijdens een battle om zich van hun beste kant te laten horen. Hierbij zetten we uiteraard authentieke Afrikaanse instrumenten en diverse instrumenten uit de samba percussie in!

Welk team werkt het beste samen? Welk team is snel samen in het ritme?

Enthousiaste docenten, eenvoudige ritmes en laagdrempelige instrumenten zorgen voor een dynamische en succesvolle activiteit.


Samen naar de finale

Na een muzikale strijd waarbij beide teams steeds meer gaan samen spelen is het tijd voor de grote finale; een fusie van beide teams; Afrika en Braziliƫ laten zich samen horen onder bezielende leiding van onze dirigent.

Bereid je voor op een explosieve finale waarbij iedereen meespeelt in een swingend orkest en er een enorme gezamenlijke energie ontstaat!