De Klankenkaravaan, iedereen kan meedoen!

Boomwhacker Beats Energizer

Samen één orkest

Muzikale energizer: laagdrempelig, dynamisch & fun! 

Deze activiteit is uitermate geschikt als energizer of als kort maar krachtige activiteit om alle deelnemers met de neuzen dezelfde kant op te krijgen.

Workshop/ vergaderbreak/ ice breaker

We starten met live percussie; onder begeleiding van onze muzikanten kan iedereen even helemaal los! Vervolgens delen we boomwhackers uit in alle kleuren van de regenboog. Voor iedere deelnemers is er een boomwacker (een plastic buis, die je op je hand tikt om zo een toon te produceren en dus eenvoudig te bespelen is)
Door kijken, luisteren en naspelen wordt er al snel op speelse wijze samengewerkt.

Zonder muzikale voorkennis kan een groep op deze manier een swingend ritme en een aantal breaks spelen.

Binnen korte tijd speelt de hele groep samen als één orkest! Door de laagdrempeligheid van dit instrument is het geschikt om aan te sluiten bij allerlei niveaus.

Muzikale kennis is niet nodig; iedereen kan meedoen!

Weinig tijd, groots resultaat!

Tijdens deze krachtige activiteit zetten we de hele groep op muzikale wijze al direct in beweging. Zeer geschikt om bijvoorbeeld een conferentie mee te openen of af te sluiten. Vaak ingezet tussen presentaties door,  zodat deelnemers met nieuwe energie en focus weer verder kunnen. Alle deelnemers zijn actief bezig en in korte tijd bereiken we een spetterend eindresultaat.

Dit versterkt dit de verbinding binnen de groep en het zorgt ook voor een hoop plezier. Even uit je hoofd en in je lijf door samen muziek te maken. Een moment om even te ontspannen en weer op te laden.

Wat zeggen anderen over

De Klankenkaravaan?