Didgeridoo workshop
Klankenkaravaan

Muziekworkshops

& dansworkshops

 

" De Klankenkaravaan, te leuk om voorbij te laten gaan! "

Didgeridoo uit Australie

Ervaar de oerklanken van dit blaasinstrument uit Australie.


Maak op ontspannen wijze kennis maken met dit unieke, misschien wel oudste blaasinstrument ter wereld en samen iets heel nieuws ontdekken waarbij iedereen vanuit hetzelfde nulpunt start.


Reacties:


Belastingsdienst

Inspirerend en plezierig!


Pieter van der Berg

Zaterdag afgereisd naar een super mooie locatie. Eerst genoten van alle verschillende muziekinstrumenten die er waren. Daarna met z'n allen spelen (proberen) op de Didgeridoo. Helemaal super.

Een ervaring die ik iedereen aanraadt!


Thecla Smit

Ik heb gisteren enorm genoten van je voorstelling en de lessen. Wat was het fantastisch om enig geluid uit de didgeridoo te krijgen, ben vast van plan om te gaan oefenen. Ook van de overige deelnemers alleen positieve geluiden ontvangen


  • Geschikt om te combineren met andere muziekworkshops
  • Teambuilding
  • Teamuitje
  • Fun

Beschrijving


In deze workshop gaan we 'down under' en komen de mystieke klanken van de didgeridoo tot leven.De didgeridoo is een door termieten uitgeholde boomstam of tak en is een authentiek instrument van de aborignals, de oorspronkelijke bewoners van Australie.


Door lucht in het instrument te blazen kunnen schitterende klanken worden verkregen.

De didgeridoo is als geen ander instrument geschikt doordat;er geen muzikale kennis nodig is bij het bespelen; 95% van de mensen er binnen 5 minuten een toon uit kunnen halen.


Didgeridoo spelen stimuleert en geeft ontspanning.Het samen geluiden maken werkt dan ook al snel op de lachspieren! Abosluut een leerzame en gezellige activiteit!

Privacy statement

Algemene voorwaarden


k.v.k. nr: KVK 59535725

BTW nr.  853537835B01

Contactgegevens

 info@klankenkaravaan.nl

 06 - 22109125

 7095 AZ De Heurne