Team activiteiten

Team activiteiten

De Klankenkaravaan is specialist in het verbinden van mensen door middel van muziek.

Team building

Samenspel is samen verbinden


De verbindende kracht van muziek is bekend.

Naast programma’s voor scholen hebben wij ons verder ontwikkeld op het gebied van teambuilding.

We merken in de praktijk dat we veel meer dan alleen muziekonderwijs te bieden hebben.

Niets brengt een groep mensen zo snel samen als samen muziek maken.

Onder de naam Business Beats hebben we voor veel organisaties inmiddels met succes programma’s verzorgd.

Al dan niet in samenwerking met een trainer of coach. Onze activiteiten zijn uitstekend in te plannen tijdens een studiedag.

Of wellicht een Nieuwjaarsreceptie of aander gezaamenlijk moment waarbij we door middel van muzikale werkvormen verbinden en inspireren!Laat je adviseren over een programma op maat.Muzikale inspiratie

Een positieve impuls voor je muziekonderwijs!Laat je inspireren en maak gebruik van onze ruime ervaring in het muziek onderwijs.


Regelmatig krijgen we na het geven van een muziekworkshop in de klas enthousiaste reacties van de leerkracht . “Wat een leuke ideeën. Dit kan ik zo zelf toepassen in de klas.” “ Hier heb ik weer veel inspiratie door gekregen.”  Het muzikale vuurtje lijkt ineens weer te branden. En daar worden wij zelf , als vakmensen natuurlijk ook weer blij van. 

Door samen met collega's aan de slag te gaan kom je uit de comfortzone en ervaar je  aan den lijve hoe leuk het is om samen muziek te maken.

En hoe belangrijk dit dus ook voor kinderen is. Spelenderwijs en met groot plezier lever je bovendien een bijdrage aan veel andere ontwikkelingsgebieden.

Want zo blijkt uit diverse onderzoeken:

Muziek maakt slimmer!


Deskundigheidsbevordering. Verder geven we praktische tips en tools en is er ruimte om vragen te stellen. Ook zetten we coöperatief leren in muziek op het programma.

Een dynamisch en inspirerende activiteit dus!